IV ACTE DE LLIURAMENT DE CERTIFICATS A LES EMPRESES SOCIALMENT RESPONSABLES DELS TERRITORIS LEADER DEL PROJECTE DE COOPERACIÓ “GESTIÓ SOSTENIBLE RURAL”
Castellfollit de la Roca, 9 de març de 2016
Església Museu de Sant Salvador
Plaça de l’Església - 17856 Castellfollit de la Roca
Programa d’actes
10:00-10:30 Inauguració
de la Jornada
Sr. Miquel Reverter, Alcalde de Castellfollit de
la Roca
Sr. Joan Espona, President d’ADRINOC i del Consell
Comarcal de la Garrotxa
Sr. Oriol Anson, Director General de
Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i
Alimentació de la Generalitat de Catalunya
10:30-10:45 Presentació de resultats
del projecte de cooperació “Gestió Sostenible Rural, Cap a la consolidació de
Territoris Intel·ligents”
Sr. Jordi Terrades, gerent d’Adrinoc, grup
coordinador de “Gestió Sostenible Rural”
10:45-11:30 Lliurament de diplomes a
les empreses que han implantat polítiques d'RSE en la convocatòria Leader
2012-2013-2014 de l'Eix 4 del PDR 2007-2013, en el marc del programa Gestió
Sostenible Rural
11:30-12:00
Pausa cafè
12:00-12:45 Ponència: Estat de situació
de l'RSE a Catalunya i iniciatives que s’estan impulsant per tot el territori
català
Sr. Josep Maria Canyelles, expert en Responsabilitat
Social de les Empreses i Organitzacions. Promotor de Responsabilitat
Global, Soci-consultor de Vector 5 ·
Excel·lència i Sostenibilitat i Coordinador de Respon.cat - iniciativa
empresarial per al desenvolupament de l’RSE a Catalunya
12:45-13:30 Taula
rodona: Bones pràctiques de Responsabilitat Social
Moderador: Josep Maria Canyelles, coordinador
de Respon.cat
LLAGURT, Cadena de iogurteries - Sra. Íngrid Rahola
HIDROCOLOR, Tintura i l’acabat de teixits de gènere de punt – Sr. Josep
Morè i Sra. Lídia Soler
GRANEL, Venda d’alimentació a granel – Sr. Ivan Álvaro
13:30-13:45 Cloenda
de la jornada
Sra. Laura Dalmau, Subdirectora General de Planificació
Rural del Departament d’Agricultura,
Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya
Opcionalment, a partir de les 14h, dinar a
Les Cols Restaurant d’Olot. Cal reservar prèviament a través d’ADRINOC (972271600 o info@adrinoc.cat). Cost del dinar, 19€.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada