El nou espai s'estructura en tres apartats: Informació, Alimentació i Indústria Agroalimentària, els continguts del qual giraran entorn de les novetats d'aquesta indústria, legislació, activitats previstes i estadístiques de consum alimentari.
En destaca l'espai Alimentació que informa sobre els productes que han arribat a nivells de qualitat reconeguda, per la traçabilitat i la seva garantia de seguretat alimentària. La secció es completa amb informació sobre nutrició, cultura gastronòmica catalana.
L'apartat dedicat a la Indústria Agroalimentària s'adreça als professionals vinculats al sector oferint-los informació tècnica, oferta formativa o serveis com la Plataforma de Finançament , que dóna difusió als recursos financers per dur a terme projectes centrats en innovació i qualitat.
Entre altres entrevistes i documents hipodeu trobar:
- Menjadors ecològics. Isabel Coderch. Responsable de menjadors a Fundació Futur
- Qualitat i seguretat dels aliments. Kathrin Seidel, Científica del FiBL
- Embotits halal. Raimon Traver, Director General d'Embotits Artesans Monts SL
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada