- 'Articultura de la terra' fabrica productes de forma artesana i sostenible
- Les tres premisses que sustenten la filosofia del projecte són: Autoocupació, transformació social i sostenibilitat
Impulsat per una parella de Muro d'Alcoi, 'Articultura de la terra' va començar fa dos anys i ja han rebut el reconeixement de l'IMPIVA en diverses ocasions. Aquest any han tret una edició limitada de vi, que es denomina 'Cavall Bernat', de 700 ampolles, i actualment estan elaborant a la nau que disposen en Agullent (Vall d'Albaida) 800 litres de cervesa ecològica cada setmana amb tres varietats; 'Lluna' (rossa amb 4,3 graus alcohòlics), 'Lluna Bruna' (torrada amb 4,8 graus) i 'Lluna Negra' (negra amb 5,5 graus).
Després de fer tots els tràmits, aviat la treuran al carrer ja hi ha restaurants vegetarians i cooperatives de consum interessades. A més, amb el temps, confien a poder anar ampliant "de forma sostenible" la seva gamma de productes.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada