29.4.09

La salut al cistell', nou programa sobre alimentació saludable

La salut al cistell', el nou programa sobre alimentació saludable que TV3 estrenarà el proper diumenge 3 de maig a partir de les 20.15h, es va presentar al Mercat de Santa Caterina.

És la primera experiència a Catalunya de produir i realitzar un programa de TV amb el sector Agroalimentari, en col·laboració amb el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya, l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària i l’Ajuntament de Barcelona, a través de Mercats Municipals i Mercabarna, amb l’assessorament alhora de la Càtedra de Fisiologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

A la presentació hi va assistir el Conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Llena, que va voler destacar "la gran fita d'aquest programa és haver posat en comú a tots els sectors implicats en l'alimentació a Catalunya". Per altra banda, el Tinent d’Alcalde d’Hisenda i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, també president de Mercats Municipals de Barcelona i president de Mercabarna, Jordi W. Carnes, va valorar molt positivament la iniciativa, destacant "Mercabarna i l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona com a operadors vitals per a la ciutat i Catalunya", tot recordant que "els mercats són prescriptors, gràcies a la complicitat i confiança que s'estableix en el comerç de proximitat".

Web del programa www.tv3.cat/lasalutalcistell