14.4.09

S'obre La Tavella, al mercat de Cardedeu, una botiga regentada per persones amb disminucions

La Tavella és una iniciativa de l’AISD Viver de Bell-lloc, que té com a finalitat la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió mitjançant la recuperació de l’agricultura tradicional. L’equip que hi treballa s’encarrega de la producció de verdura ecològica des de la sembra fins a la collita. 

El desembre de 2006 el Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE) ens atorgà la certificació com a productors i el juliol de 2007 obtinguérem la nostra primera collita. Des del setembre de 2008 comercialitzem la “cistella ecològica”, un lot de verdures que conté entre 8 i 11 productes que varien en funció de l’estació. I aquesta primavera, després d’uns mesos de grans esforços, ens disposem a obrir la botiga de La Tavella, ubicada al centre de Cardedeu, al Mercat Municipal. A la botiga de La Tavella s’hi podran comprar les verdures de la finca, així com altres productes ecològics i d’empreses socials: vi, oli, iogurts, ous, formatges, conserves, mel… A la vegada, els cistellaires podran recollir la seva cistella quinzenal a la botiga, els dimecres a la tarda. I molt aviat, la nostra botiga també la trobareu a internet.

Així doncs, encetem aquesta nova etapa amb la il·lusió de compartir aquest nou projecte que molt aviat serà una realitat.

A la botiga de La Tavella s’hi podran comprar les verdures de la finca, així com altres productes ecològics i d’empreses socials: vi, oli, iogurts, ous, formatges, conserves, mel…

Font: revista Nexus, Fundació Santa Teresa