Newsletter

Butlletí mensual / Boletín mensual / Monthly newsletter 


[ca] Responsabilitat Global edita mensualment un butlletí des de l'any 2005, amb la voluntat de contribuir a promoure la cultura de la responsabilitat social tant de les empreses com de les organitzacions socials i públiques. El butlletí és un recull dels apunts més interessants publicats diàriament al bloc i mirem de fer-lo coincidir amb l'anunci de propers esdeveniments. Vegeu llistat tots els newsletter (en català) o vegeu els darrers en el bloc. Vegeu política de privacitat.

[es] Responsabilitat Global edita mensualmente un boletín desdel año 2005, con la voluntad de contribuir a promover la cultura de la responsabilidad social tanto de las empresas como de las organizaciones sociales y públicas. El boletín es una selección de los posteos más interesantes publicados diariamente en el blog y miramos de hacerlo coincidir con el anuncio de próximos eventos. Ver listado todos los newsletters (en castellano) o ver los últimos en el blog. Ver política de privacidad.

[en] Responsabilitat Global issues a newsletter monthly since 2005, with the aim to contribute to foster CSR culture within enterprises and also within social and public organizations. The newsletter has double version in two languages: Catalan and Spanish. You can translate our posts from the blog to your language, using Google Translate (you will find it up on the right frame). Get last ones in the blog. Access to privacity policy.