9.4.09

Focax, una nova xarxa social feta amb voluntariat i amb voluntat d'independència

Focax és una nova xarxa social que gira entorn de la sostenibilitat social, econòmica i ambiental. Una eina lliure al servei de persones, grups i associacions amb consciència solidària i col·laborativa.

L'objectiu de focax és propiciar informació lliure, models econòmics més solidaris i lluitar per una societat global més justa i igualitària. Focax pretén ser una alternativa a les grans xarxes controlades per grups econòmics, mediàtics o de pressió. L'objectiu és posar en mans de qui ho necessiti una plataforma tecnològica lliure que ajudi a donar-se a conèixer, a enviar les seves necessitats, compartir informació i poder utilitzar de manera senzilla totes les potencialitats de les tecnologies 2.0 i Internet.

A focax s'hi pot trobar i publicar continguts, contactar amb gent, intercanviar idees, fer crides i comunicar d'una manera ràpida i senzilla. Focax ha estat creat gràcies a l'esforç d'un grup de voluntaris i la generositat de AGM, que l'ha dotat de la tecnologia necessària per dur a terme aquest fantàstic projecte col·laboratiu.

“One alone can do little, but if one joins others at the right time, much can be done”, Johann von Goethe


www.focax.com