6.10.09

Un projecte musical com a fil d'acollida social

Detotarrel es un projecte musical de fusió, amb el català com a fil conductor, que uneix cantants i músics de la societat d’acollida amb d’altres de nouvinguts


'Detotarrel' és un projecte musical promogut per la Plataforma per la Llengua i produït per Hace Color i el Grup Enderrock. Aquest treball forma part d’una campanya promoguda conjuntament amb 24 associacions de persones immigrades que té com a objectiu principal destacar el paper del català com a element d’inclusió de les persones nouvingudes i com a eina que contribueix a la cohesió social. Diferents grups de la nova immigració i cantants i músics de la societat d’acollida canten conjuntament i en diferents llengües, entre les quals el català és llengua comuna, diferents temes composats pel grup Nour. En el projecte hi participen intèrprets de reconegut prestigi, com Gerard Quintana, la Beth, Guillamino, Unidos por el Flow, Black Baudelaire, Joan Garriga de La Troba Kung-Fu, Lory y Llanero, de Unidos por el Flow, Rabah Donquishoot, de MBS, Babakar Gaye, de Black Baudelaire, Nikol Kollars, de 08001, ATAC, Shur Rong i Famiya Khani i l'agrupació Veus i música per a la integració.

2 comentaris:

CAES Blanes ha dit...

On puc comprar aquest Cd? algú em podria dir com el puc aconseguir? som d'un grup de Treball Cooperatiu que ens agradaria motl tenir-lo per tal que formin part del nostre repertori de cançons i material didàctic.

Josep Maria Canyelles ha dit...

No t'ho sé dir però pots contactar amb la Plataforma per la Llengua