18.10.09

La ubicació de les cadires de rodes al Camp Nou

Entre els molts partprenents o stakeholders que un club de futbol pot tenir també hi ha el de les persones que van amb cadira de rodes. La sensibilitat dels clubs ha de tenir en comptes els aspectes vinculats a l'accessibilitat a l'estadi o la ubicació dins de les graderies.

Ha aparegut al Facebook un grup de socis del FC Barcelona que reivindiquen els seus drets i m'han convidat a afegir-m'hi. Ho he fet i, a més, aprofito per a divulgar-ho en aquest bloc, com a una de les moltes demandes que poden plantejar-se-li a un club. Recordem que fa uns mesos vam escriure un article sobre el cas FC Barcelona respecte a la Responsabilitat Social.

El grup del Facebook fa aquesta presentació:
BLAUGRANES EN CADIRA DE RODES. VOLEM UNA UBICACIÓ DIGNA AL CAMP NOU
Som culés. Anem en CADIRA DE RODES. Ens agrada el futbol. Tenim DRET A VEURE'L amb dignitat. El FC Barcelona ens té ubicats a l'última fila dels gols nord i sud. Cada vegada que es produeix una jugada emocionant o una altra que acaba en gol, lògicament tothom s'aixeca del seient. Conseqüència: no veiem què ha passat. Estem farts de pagar i haver de veure els gols per televisió quan arribem a casa.

PD: ha aparegut un altre grup similar però amb un sentit més ampli:


El Camp Nou ha d'ésser accessible per a tothom. Els Barcelonistes amb problemes de mobilitat (cadira de rodes, cecs, gent gran, asmàtics,...) han d'accedir amb facilitat i gaudir de l'equip amb els seus familiars i/o amics. Actualment el Camp Nou està a la cua d'Europa en accessibilitat. Hem d'aconseguir que tothom pugui anar al Camp Nou. Si tens el cor Blaugrana dona'ns el teu suport perquè sigui una prioritat pels dirigents actuals o els següents. Gracies.