28.10.09

La UOC ofereix materials docents a la comunitat d'internet

UOC OpenCourseWare és un lloc web a través del qual la Universitat Oberta de Catalunya ofereix els seus materials docents a la comunitat d'internet: professors, estudiants i autodidactes.

L’activitat acadèmica i de recerca de la UOC gira entorn de les necessitats de formació les persones i es fonamenta en la descentralització, la flexibilitat i l’accés permanent als recursos d’aprenentatge. Aquest sistema facilita l’accés al coneixement des de qualsevol indret i en qualsevol moment, i permet integrar la formació a la vida quotidiana.

En coherència amb el seu model educatiu i d’acord amb el seu compromís de proporcionar l’accés universal al coneixement, la UOC obre a través d’aquest espai els seus continguts educatius a la xarxa.

Entre els cursos que ofereixen, volen destacar, per la seva vinculació amb les matèries d'RSE i sostenibilitat, el següent:

93117 - El canvi climàtic i el dret internacional, Febrer 2008 [curs en català][curs en castellà]

Imatge d'El canvi climàtic i el dret internacional

EL CANVI CLIMÀTIC I EL DRET INTERNACIONAL

El futur del Protocol de Kyoto (1997)
Autors:
Víctor M. Sánchez
Forma part de:
El canvi climàtic i el dret internacional
Universitat Oberta de Catalunya
CC BY aussiegall

Descripció del curs

La protecció del clima ha estat regulat internacionalment a través de dos grans tractats impulsats per l'ONU: el Conveni sobre canvi climàtic (1992) i el Protocol de Kyoto (1997). Quin és el marc institucional que impulsa la reacció mundial per a la protecció del clima? Quines obligacions internacionals han assumit els estats amb aquest objectiu? Com afecta als països desenvolupats i als països en vies de desenvolupament? Aquest curs pretén introduir qualsevol persona interessada per la sort del seu temps en les qüestions polítiques i jurídiques clau per a entendre l'acció internacional que fa front al problema del canvi climàtic.