5.10.09

La confiança en l'empleat permet la feina a casa

Interessant reportatge sobre conciliació publicat avui al Periódico. Podeu clicar als enllaços per a llegir tots els continguts.
 Foto: EL PERIÓDICO

«El treballador ha de ser responsable». Si, per alguna raó, no pot anar a l’oficina i assegura que aquell dia ja enllestirà la feina des de casa, els seus superiors han d’estar segurs que realment ho farà. Aquesta confiança, diu Rocío Ruiz, directora de recursos humans de DSM Neoresins a Parets de Vallès, és fonamental a l’hora de conciliar feina i família. «Els caps han de ser exigents a l’hora d’exigir resultats», afegeix.

La flexibilització funciona bé entre els 98 empleats d’administració de la multinacional holandesa (no s’hi inclou la producció, on es treballa en torns, ja que la planta química funciona els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia). A més, hi ha altres incentius. «A qui aporta una bona idea se’l premia amb dues hores de lliurança». I, per descomptat, no es planifiquen reunions més enllà de les tres o les quatre de la tarda, cosa que permet a tothom, tant als caps com també als subordinats, no sortir de la feina més tard de les sis.