20.10.09

Canviar l'empresa des de dins, canviar el món

[ca] Anna Gurney, des de bcnweek, ha publicat un article sobre l'RSC i les maneres de canviar el món, posant l'interrogant sobre les persones que amb una conducta molt conseqüent però extrema no causen un impacte real sobre el funcionament del món. Us convidem a llegir la reflexió (en anglès), en la qual agraïm que ens citi i la referència que fa al concepte de Territoris Socialment Responsables.

[es] Anna Gurney, desde bcnweek, ha publicado un artículo sobre la RSC y las maneras de cambiar el mundo, poniendo el interrogante sobre las personas que con una conducta muy consecuente pero extrema no causan un impacto real sobre el funcionamiento del mundo. Os invitamos a leer la reflexión (en inglés), en la que agradecemos que nos cite y la referencia que hace al concepto de Territorios Socialmente Responsables.

[en] Anna Gurney, from bcnweek, has published an article on CSR and ways to change the world, wondering about the effectiveness for people with an extremely consistent behavior, but not getting a real impact on the functioning of the world. You are invited to read it, and we appreciate that she is talking of us and about the concept of Socially Responsible Territories.

Dormint amb l'enemic
Hippies despullats, sou una minoria i la gent pensa que feu pudor
Si els criminals del medi ambient són les empreses que equiparen la responsabilitat social amb la cosmètica verda o el greenwashing, a continuació, l'heroi en l'altre extrem d'aquest espectre és Joan Martínez, un hippie extrem. Fa olor de ceba i està tractant de viure sense diners. No obstant això, encara que el seu impacte ambiental és el més proper a zero que com a ésser viu permet, em pregunto si el seu enfocament permetrà assolir els seus objectius. [seguir llegint en anglès]