9.11.10

S'engega a Brussel·les la iniciativa "Enterprise 2020" per a construir l'empresa responsable del futur

70 multinacionals i 27 associacions d'empreses, membres de la xarxa europea CSR Europe, van llançar el passat 28 d'octubre a Brussel·les davant més de 400 participants la iniciativa Enterprise 2020. Aquest projecte té l'objectiu d'identificar i afrontar els reptes principals de la Responsabilitat Social en el continent a través d'accions col·laboratives i analitzar la contribució de les empreses a l'estratègia europea per una forma de fer negocis més "intel·ligent, sostenible i inclusiva".

La iniciativa Enterprise 2020 es basa en la importància de desenvolupar models de negoci innovadors i que les empreses treballin durant la pròxima dècada, conjuntament amb els seus grups d'interès, en un pla d'acció que permeti aportar solucions davant les demandes de la societat. Compta amb el suport de la Comissió Europea i l'actual presidència belga de la UE, així com dels governs de Dinamarca, França, Itàlia, Holanda, Portugal i Espanya.

Davant les transformacions actuals a què s'enfronta la societat global, Enterprise 2020 se centra en quatre temes pricipales: la transformació dels mercats, la societat inclusiva, salut i benestar i transparència i confiança. Sota cada temàtica, es van presentar diverses iniciatives de col·laboració, dirigides per organitzacions juntament amb grups d'interès pertanyents a Govern, acadèmia i societat civil.

Informació de l'esdeveniment