8.11.10

Dues promocions immobiliàries catalanes premiades per la seva sostenibilitat

ENDESA ha lliurat els guardons als projectes guanyadors en la III edició dels "Premis ENDESA a la promoció immobiliària més sostenible" en el marc de la fira immobiliària Barcelona Meeting Point, que aquests dies s'ha desenvolupat a Barcelona. Amb aquests premis ENDESA vol reconèixer i fomentar la construcció sostenible en el mercat immobiliari a l'àrea mediterrània. Es tracta de promoure la recerca de solucions globals i l'eficiència energètica, premiant a les empreses promotores que ja estan treballant en aquesta direcció.

  • Premi a la "Promoció Immobiliària més Sostenible 2009 exposada a BMP'09": Seu Corporativa del Banc de Sang i Teixits, a Barcelona. 16000 m2 construïts per a aquest organisme que agrupa els bancs de sang i teixits de Catalunya. Entre els elements constructius bioclimàtics han merescut especial menció la doble caixa interior sense ponts tèrmics, l'ús d'aigua freàtica i l'alta eficiència del sistema de climatització.
  • Premi a la "Promoció Immobiliària de protecció oficial més Sostenible 2009". Nova categoria implantada en aquesta edició: "Centre Direccional" a Cerdanyola del Vallès (Barcelona). Edifici promogut per l'Institut Català del Sòl (INCASOL), compost per 24 habitatges de protecció oficial, amb pàrquing. Edifici inclòs en el Projecte Policity, integra nombrosos valors bioclimàtics i sostenibles. Destaca per la seva bona orientació, el bon tractament de les façanes i la utilització de materials, així com el manual confeccionat per al bon ús de l'usuari