21.11.10

12 de desembre. 2a Fira d'intercanvi de l'Ecoxarxa de Barcelona!

  • Mercat agroecològic i artesanal amb moneda social. Taules d'intercanvi i de serveis cooperatius, tallers, paradetes informatives i activitats artístiques i musicals.
L'Ecoxarxa de Barcelona amb el suport d'altres ecoxarxes i de la Cooperativa Integral Catalana convoca a la segona Fira d'intercanvi amb moneda social, pel 12 de desembre del 2010.

Després de l'èxit de la primera edició, tot i que el temps no va acompanyar gaire, volem seguir fent créixer les possibilitats de l'intercanvi barceloní, introduint la moneda social i l'extensió de les ecoxarxes a Barcelona.

Així, l'Ecoxarxa de Barcelona es va consolidant, amb la propera creació dels primers Nuclis Locals a diferents barris. Cada cop hi ha més gent interessada en una altra manera de fer, de satisfer les nostres necessitats bàsiques, a través de l'economia solidària, el suport mutu i l'autogestió, fora de la lògica del mercat capitalista.

Al mateix temps, la intenció és consolidar la Fira, i que de forma periòdica es pugui anar realitzant i que cada cop hi hagi més participació.

Per això convidem a artesans i artesanes, pageses i pagesos, prosumidorxs, cooperativistes i tothom que li interessi a participar amb una parada de productes nous, de segona ma, o també parades de serveis i de caràcter informatiu.

L'horari de la fira serà de 10 a 19 hores, i es realitzarà un altre cop al passeig de Lluís Companys.
Durant el dia hi haurà xerrades, tallers, activitats artístiques i jocs infantils per als més petits, així com un dinar popular preparat amb aliments aportats a la fira, per què tothom que ho vulgui pugui venir a disfrutar, ja en dates nadalenques, d'una altra manera de consumir, justa i solidària.

Des d'ara i fins el 30 de novembre, s'obre el termini d'inscripció de parades a la fira.
Inscriure una parada serà gratuit, l'única condició per participar és que a les parades no hi circulin els euros. En lloc d'això s'utilitzaran els Ecos barcelonins, que es podrà aconseguir via d'altres monedes socials d'arreu del territori, o canviant euros.

Les persones i col·lectius que inscriguin parada podran canviar al final de la fira (el mateix dia), fins el 75% de la moneda social ingressada per euros, la resta l'hauran de convertir en moneda social útil per seguir intercanviant a través del creixent moviment català de monedes socials.

Demanem que les parades siguin el més autosuficients possible quan a material (taules, cadires, carpes,...). De totes maneres, si teniu alguna necessitat feu-nos-ho saber i ho intentarem resoldre per què tothom pugui participar.

De la mateixa manera, si us interessa donar un cop de mà en l'organització, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Entre tots i totes podem fer possible una altra economia!
Formulari per donar-vos d'alta: http://www.podem.cat/12dedesembre
Contacte: Tf 932170623 - 608395987 Barcelona@ecoxarxes.cat