11.11.10

Dinar empresarial a Tàrrega per a presentar l'RSE i el programa Incorpora

EMPRESES COMPROMESES: UN ACTIU PER AL TERRITORI
El 18 de novembre de 2010 tindrà lloc a Tàrrega una  conferència–dinar per a empresaris i representats de l’Administració Publica, dedicada a l'RSE dins del nostre territori.

L’acte, organitzat per l’Associació Alba amb la col·laboració del Programa Incorpora de l’Obra Social la Caixa i la Cambra de Comerç de Tàrrega, intentarà fer arribar a tots els convidats, d’una forma dinàmica i participativa, el concepte de l'RSE. La conferència serà a carrer del Sr. Josep Maria Canyelles, expert en Responsabilitat Social Empresarial.

El començament serà  a 2/4 d'una, amb una recepció dels convidats al hall del palau. A continuació, Maite Trepat, directora de l’Associació Alba, ens farà un breu resum dels 35 anys de l’associació. Jaume Farré, director del Programa Incorpora, ens explicarà la implantació  d’aquet programa  a les comarques de l’Urgell i la Segarra. Tot seguit, el director de la Cambra de Comerç de Tàrrega, el Sr. Delfí Robinat,  farà una petita intervenció, justament abans de que comenci la conferència a càrrec del Sr. Josep Maria Canyelles. Finalment es donarà pas a la tertúlia-cafè, on els convidats podran intercanviar opinions, experiències i dubtes respecte a l'RSE. La cloenda de l’acte serà a càrrec del Ilm. Alcalde de Tàrrega, el Sr. Joan Amezaga. 

Accés al programa de l'acte (PDF)

L’Associació Alba i el Programa Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”, juntament amb la Cambra de Comerç de Tàrrega, ens plau convidar-lo/la a la conferència-dinar que durem a terme: al Palau del Marquesos de la Floresta de Tàrrega el 18 de novembre de 2010 a les 13.30h
El tema de la conferència serà: “Empreses Compromeses: Un actiu per al Territori” que anirà a  càrrec del Sr. Josep Maria Canyelles, expert en Responsabilitat Social Empresarial i Promotor de Responsabilitat Global, Assessor tècnic de la Cambra de Comerç de Barcelona en RSE, Col·laborador docent de diferents universitats i programes formatius d’alta direcció: UOC, UPC i UB,  Professor i consultor de la Fundació Pere Tarrés (URL) en RS i Planificació Estratègica,  Consultor de seminaris d'RSE estratègica per a equips directius  i també col·laborador de l’Associació per les Nacions Unides entre altres.
Aquest conferència queda emmarcada dins del seguit d’actes de celebració del 35è aniversari de l’Associació Alba que vol agrair, una vegada més l’estreta  col·laboració i recolzament envers la nostra Associació, per part de les empreses de l’Urgell i la Segarra.
Sols per a les persones que hagin rebut la invitació.
Més informació: yvazquez@aalba.cat