2.11.10

La marca "Som Sant Sadurní" es presenta sota el rerefons d'un territori socialment responsable

  • Es presenta la marca "Som Sant Sadurní" en el marc del projecte Ciutat d'excel·lència comercial
  • L'acte de presentació inclou una conferència de Josep Maria Canyelles sobre la Responsabilitat Social de les Empreses i els Territoris Socialment Responsables
El proper dia 19 de novembre es presentarà a les empreses del municipi aquesta nova marca sota la qual i a partir del proper 2011 es vol fer participar a totes les empreses del municipi en actuacions que potenciïn les sinèrgies entre els sectors del comerç, la indústria i els serveis amb una marca que el que intenta sobretot es promoure un sentiment de pertinença a un mateix territori.

La Unió de Botiguers de Sant Sadurní d'Anoia (UBSS) ha estat treballant des de fa 10 anys amb el Pla de Dinamització comercial del municipi amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació, la Generalitat i la Cambra de Comerç. Després d'aquest període, han planificat per a aquest 2010 un pas endavant amb el suport de la Diputació cap a un projecte més ambiciós de Ciutat d’excel·lència comercial en el qual es planteja un canvi de marca comercial cap a una marca més de ciutat per tal de intentar integrar dins el projecte a totes les empreses del municipi des de l’àmbit del comerç, la indústria i els serveis.

L'acte serà inaugurat pel Sr. Robert Cardús i Canals, president de la UBSS i la Sra. Esther Parellada, regidora de Comerç i Turisme, i altres representants d'institucions. Tot seguit tindrà lloc la ponència "Comerços, indústria i serveis compromesos per a un territori excel·lent", a càrrec de Josep Maria Canyelles, expert en Responsabilitat Social de les Empreses i Organitzacions i promotor de Responsabilitat Global.

Dia i hora: 19 de novembre de 13 a 15 h.
Lloc: Caves Gramona (Carrer de la Indústria, 36, Sant Sadurní d’Anoia)
Cal confirmar assistència al 93 891 31 88
Accés a Invitació en PDF

Altres informacions sobre la Unió de Botiguers de Sant Sadurn d'Anoia:

La Nostra Guia Comercial

La Guia comercial de Sant Sadurn d'Anoia que edita la Unió de Botiguers en el marc del Pla de dinamització comercial de la vila, és l'única guia sectorial d'empreses i comerços que existeix al municipi. L'última edició d'aquesta guia és la de l'any 2010, de la qual s'han imprès 10.000 exemplars per repartir a totes les llars de Sant Sadurn d'Anoia i rodalia.
Veure comerços