6.11.10

Global Reporting Initiative edita una guia sobre com unir la ISO 26000 amb els seus indicadors

Servimedia, 03 de novembre de 2010

El Global Reporting Initiative (GRI) acaba de publicar una guia per orientar els usuaris dels seus indicadors sobre la inclusió dels diferents aspectes dels quals tracta la guia ISO 26000.

Dilluns passat l'organització internacional d'estandardització (ISO) va llançar públicament l'esmentada guia, que si bé no és una norma certificable, sí que tracta de servir de marc per al desenvolupament de la responsabilitat social en ser el resultat del consens dels diferents grups de treball.

La publicació titulada "How to ue the GRI Guidelines in conjuntion with ISO 26000", tracta d'ajudar les empreses i a altres organitzacions que informin d'acord amb els indicadors GRI perquè les seves memòries reflecteixin els diversos aspectes dels quals tracta la nova guia.

Així, s'inclou una taula d'equivalències entre els indicadors establerts per totes dues entitats, de manera que les organitzacions interessades a utilitzar la nova guia realitzin un informe de sostenibilitat basat en els indicadors GRI més fàcilment.