28.3.11

Nous actes i cursos d'RSE s'activen per al 2011

L'any 2010 va suposar el desplegament d'una gran quantitat d'actes de foment de la Responsabilitat Social per tot el país. Al llarg de la dècada s'havien fet moltes jornades d'RSE però la gran majoria localitzades a Barcelona o ciutats grans. Per contra, l'any passat, a gairebé totes les comarques es va poder parlar dels compromisos empresarials en el marc de la Responsabilitat Social. Vam rendir comptes de la nostra activitat d'esdeveniments de sensibilització i formació durant l'any passat, mostrant quina ha estat l'evolució.

Sembla que aquest 2011 també es presenta amb voluntat de continuar parlant d'RSE. Si en algun moment havíem estat crítics envers una acumulació de jornades que no aportaven molt més que les precedents, ara per ara veiem com aquestes noves fornades d'esdeveniments prenen un sentit més clar, ja sigui com a desplegament territorial o sectorial, amb enfocaments més acurats, amb objectius més concrets. 

A més, aprofitant la celebració de l'Any Europeu del Voluntariat, algunes d'aquestes jornades ho fan sota aquest enfocament. És interessant no solament per la vinculació evident entre RSE i voluntariat. També hi ha un altre interès consistent a afavorir la comprensió de l'RS de les Empreses entre les persones que estan dirigint les entitats de voluntariat o les no lucratives en general.
Propers cursos i esdeveniments:

31-03-11 Jornada Agenda 2020 i els nous reptes per a sortir de la crisi. Ajuntament de Tarragona
1-04-11 Cursos sobre RSE i llengua. Cambra de Comerç de Lleida. CPNL
6-04-11 Seminari "Integració de l'RSE en la gestió". ForumEmpresa. Lleida
13-04-11 Jornada sobre Territoris Socialment Responsables. Raval (Barcelona)
15-04-11 Jornada sobre el Voluntariat. Palma (Mallorca)

Altres esdeveniments recents: