28.3.11

Reconeixement a l'Empresa Inclusiva

  • Josep Maria Canyelles parlarà sobre la Responsabilitat Social de les Empreses
  • Girona protagonitzarà l'Acte de Reconeixement a l'Empresa Inclusiva el 31 de març
Entitats del sector de la discapacitat com la Federació ACAPPS, ACTAS, AMMFEINA, la Confederació ECOM i FSC Inserta, continuen amb la tasca de reconèixer públicament aquelles empreses que han incorporat persones amb discapacitat al seu equip humà, que han promogut la diversitat a les plantilles com a un valor afegit i que han contribuït, així, a la seva integració social.

Aquest cop, toca el torn a les empreses de Girona

En un acte públic que es celebrarà el proper 31 de març, al Parc Tecnològic de Girona, es farà el lliurament de reconeixement a les empreses que hagin destacat per la seva trajectòria i impuls en matèria de polítiques d’igualtat d’oportunitats en el treball en pro de les persones amb discapacitat.

A més, prèviament al lliurament de les distincions, tindrà lloc una ponència a càrrec de Josep Maria Canyelles, expert en Responsabilitat Social de les Empreses i Organitzacions.

L'Acte de Reconeixement a l'Empresa Inclusiva es celebrarà properament a Tarragona, el mes de juny, i es tancarà amb Barcelona, el 24 de novembre. En aquests actes es lliuraran les distincions a les empreses o entitats d'aquests territoris.

Acte de Reconeixement a l'Empresa Inclusiva (Girona)
Dia: 31 de març Hora: 17:30
Lloc: Parc Tecnològic de Girona. Pic de la Peguera, 15. GIRONA.
Confirmacions d'assistència: actas@actas.cat i/o telèfon 93.417.76.67 (Maria Cabré)

* L'acte comptarà amb la subtitulació en directe de la Federació ACAPPS.* Veure nota de premsa de l'acte (doc. pdf adjunt)