28.3.11

Jornada Agenda 2020 i els nous reptes per a sortir de la crisi

  • L'Ajuntament de Tarragona fa una acció formativa interna sobre l'Agenda 2020 i els nous reptes per a sortir de la crisi
  • Josep Maria Canyelles hi farà una conferència sobre "Creixement integrador: La responsabilitat social a l'àmbit local, territoris socialment responsables"

L’Ajuntament de Tarragona, amb aquest tercer curs dirigit a càrrecs electes i treballadors de les diferents àrees de l’ajuntament, vol aprofundir en el paper actiu dels ens locals com a transmissors de polítiques i valors europeus, explicant les línies bàsiques de l'agenda EUROPA 2020 i les seves implicacions pel món local en base a la governança multinivell.

JORNADA FORMATIVA
"AGENDA 2020 I ELS NOUS REPTES PER A SORTIR DE LA CRISI"

 (TARRAGONA MUNICIPI ACTOR ACTIU EN EL PROCÉS D’INTEGRACIÓ EUROPEA)

31 de març de 2010


PROGRAMA :

9’00hrs. Presentació de la Jornada a càrrec de Manuel López Pasca, Conseller de l’Ajuntament de Tarragona.

9'15hrs. Presentació de "L'EUROPE DIRECT TARRAGONA al servei de la ciutadania" a càrrec de Marta Domènech, Ajuntament de Tarragona.

9’45hrs. "Nova estratègia econòmica EUROPA 2020, per un creixement intel·ligent, sostenible e integrador" a càrrec de Joaquim Millan, Director d’EUROLOCAL.

10'30hrs. Debat amb els assistents.

10'45 Pausa - cafè.

11'15hrs. "Creixement integrador: La responsabilitat social a l'àmbit local, territoris socialment responsables" a càrrec de Josep María Canyelles expert en responsabilitat social i promotor de responsabilitat global.

12'00hrs. Debat amb els assistents.

12'15hrs."Creixement intel·ligent: Formació i educació per una joventut en moviment (noves capacitats per nous llocs de treball en els territoris actius)" a càrrec d'Esther Niubó, coordinadora de les Relacions Institucionals i Internacionals de la Fundació Rafael Campalans i col·laboradora acadèmica del Departament de Ciències Socials d’ESADE. professora

13'00hrs. "Creixament sostenible: Desenvolupament sostenible creant  riquesa al territori" a càrrec de Susana Borrás, Professora en Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la Universitat Rovira i Virgili.

13’45hrs. Debat amb els assistents.
14'00hrs. Cloenda. 


Accés a PDF