3.3.11

El diputat Campuzano parla del nostre diàleg amb Greenpeace

Reproduïm la reflexió que Carles Campuzano ha publicat al seu bloc:

LA RESPONSABILITAT SOCIAL DE LES ORGANiTZACIONS
2011 MARÇ 3
tags: Greenpeace, responsabilitat social
per Carles Campuzano

Soc soci de Greenpeace des de fa una colla d’anys. I en termes generals em sento còmode amb la feina que fan, com altres organitzacions i entitats de les que en pago també les corresponents quotes, com Amnistia Internacional, Òmnium Cultural, la Plataforma per la Llengua o el Foment Vilanoví.

Sempre he pensat que massa sovint aquestes grans organitzacions d’abast global estan mancades de sensibilitat per a reconèixer amb normalitat la llengua del país.

Llegir el bloc de l’amic Josep Maria Canyelles des d’aquests punt de vista ha estat un plaer.En Canyelles, que des de fa uns quants anys es dedica professionalment a la consultoria i a la docència en el camp de la responsabilitat social de les empreses, ens explica com ha plantejat a Greenpeace l’us que en fa de la llengua catalana en les seves activitats

Es una crònica llarga de llegir, pero val la pena en la mesura que és un excel.lent exemple d’activisme lingüístic des de l’òptica de la responsbilitat social de les organitzacions.

Felicitats Josep Maria!

“Dialogant amb Greenpeace sobre el seu model de responsabilitat social”

PD: hem rebut altres felicitacions per aquest article, entre les qual també des de la Plataforma per la Llengua: felicitats per la feinada i pels resultats. Ja ens informaràs quan hi haurà el web en catala. Pel que expliques realment la trobada em recorda a les que nosaltres hem tingut amb Coca-cola, Danone, Telofònica o altres empreses.
PD2: La revista digital mexicana Expok ha tingut interès a publicar aquesta reflexió per les idees que aporta sobre el diàleg amb els grups d'interès i l'RS de les ONG.