25.3.11

RSE a la Universitat Rovira i Virgili

Ahir vaig tenir l'oportunitat de fer una col·laboració dins l'assignatura d'Ètica i RSE a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Rovira i Virgili, al Campus de Reus.

La professora de l'assignatura és la Dolors Setó, experta en RSE i membre de la Comissió d'RS de l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID).

Pel fet de ser una assignatura optativa, el nombre d'alumnes era baix, set persones, però sovint el fet de tenir un grup petit afavoreix la interacció i les preguntes, com així va ser.

Vaig posar l'èmfasi en el sentit estratègic de l'RSE però alhora en el fet que tant és un enfocament vàlid per a gran empresa com per a pime i fins i tot microempreses.

Em va fer molta il·lusió saber que per a preparar alguns casos durant les sessions anteriors havien estat donant un cop d'ull a aquest bloc, on també havien pogut llegir alguna cosa sobre la responsabilitat social del sector públic, aspecte sovint no tractat amb el sentit singular que li correspon.