25.3.11

Aigua catalana cap al Japó


Vichy Catalán envia un milió d’ampolles a la zona afectada pel terratrèmol
Sense títol
El Grup Vichy Catalán entregarà aquesta setmana 24 contenidors amb un milió d’ampolles d’aigua al seu distribuïdor de Tòquio (Japó) per col·laborar en la hidratació dels afectats pel tsunami i la radioactivitat de la zona de Fukushima.

El conseller delegat del grup, Joan Renart, ha destacat que es tracta d’una acció humanitària sense ànim de lucre i ha subratllat que respon a una petició del seu proveïdor a Tòquio, Koga, amb qui treballen des de l’any 2004.

Aquest serà el primer enviament, però no el darrer. De cara els propers mesos ja hi ha programats dos enviaments més, un amb un altre milió d’ampolles, i un tercer amb una quantitat encara per concretar.

Aquesta no és la primera mostra de solidaritat de l’empresa. Vichy Catalán ja va ajudar a la comunitat haitiana després del terratrèmol del 2010 amb 250.000 ampolles d’aigua i 300.000 de suc. Aquesta vegada, però, a diferència de l’illa caribenya, l’enviament es fa a preu de cost ja que a causa de l’alt volum “no es podia assumir” totalment. En aquests moments el govern nipó ja ha alertat que l’aigua corrent té petites dosis de radiació perillosa pels menors. [Font: El singular digital]