11.3.11

Jornada de balanç de la Xarxa d’Inserció Sociolaboral de Barcelona




La Xarxa d’Inserció Sociolaboral de Barcelona organitza una Jornada de Balanç el proper dia 18 de Març de 2011.

És una jornada on donaran molt valor al coneixement, a l'intercanvi de bones pràctiques i també a l'economia social i solidària. Cal confirmar l'assistència.

La Xarxa d’Inserció Sociolaboral està conformada per prop de 60 entitats que desenvolupen programes, actuacions i serveis per promoure la inserció social i laboral de persones que tenen especials dificultats per inserir-se i mantenir-se al mercat de treball.

L’objectiu és esdevenir un marc idoni per compartir, amplificar i reorientar estratègies d’inclusió sociolaboral a la ciutat de Barcelona, tot optimitzant els recursos existents en el conjunt de les entitats membres.

L’objecte de la jornada és fer balanç dels quatre anys de funcionament de la XISL i posicionar-la com a referent de la inclusió sociolaboral a la ciutat de Barcelona

Data: 18 de Març de 2011
Hora: 9-13.30 hores
Lloc: Edifici MEDIATIC (Sala d’actes del Cibernàrium). C/ Roc Boronat, 117

PROGRAMA
  • Recepció de participants i lliurament de documentació
  • Benvinguda i inauguració. Sr. Ricard Gomà, Segon Tinent d’Alcalde. 
  • Balanç 2006-2010 de la Xarxa d’Inserció Sociolaboral de Barcelona. Línies estratègiques i Pla de Treball 2011. Sra. Lorena Ventura, Directora d’Ocupació Barcelona Activa- Ajuntament de Barcelona.
  • “La responsabilitat social compartida: un model de futur”. Conferència a càrrec de la Sra. Nadia Benqué, consultora europea en RSC, membre de CEEFIA París i Xarxa Musho. Presenta: Sara Berbel, Directora de la Xarxa d’Inserció Sociolaboral de Barcelona10.30 h
  • Taula debat: “Nous reptes i models de futur en la inserció sociolaboral de col·lectius amb especial vulnerabilitat”. Entitats intervinents:
- CARITES DIOCESANA DE BARCELONA. Sra. Mercè Darnell - FUNDACIÓ TRINI-JOVE. Sr. Ignasi Parodi - FUNDACIÓ ECOM. Sra. Ma José Rozas - ASCA. Sr. Francesc Raventós
- ASSOCIACIÓ JOIA. Sr. Enric Arqués - FUNDACIÓ ARED. Sra, Ma Elena Alfaro
Presenta i modera: Dr. Miquel Doménech, professor titular de Psicologia Social de la UAB
  • Pausa-Café Visita a l’exposició-mostra
  • Benchmarking cooperatiu amb Xarxes europees d’economia Social i Solidària, membres de la XISL i empreses inclusives.
  • Reconeixement públic a les empreses proposades per la XISL per la seva bona pràctica en la contractació de col·lectius vulnerables davant el mercat de treball, per part del Sr. Jordi William Carnes, primer tinent d’alcalde.
  • Cloenda a càrrec del Sr. Jordi Williams Carnes, Primer Tinent d’Alcalde