14.5.11

Som Energia llança la campanya 'Un per a un'

Fa uns mesos vam parlar de Som Energia, la primera cooperativa de producció i consum d'energia verda de Catalunya: "Apostem per l'energia verda, el desenvolupament rural i un model d’empresa on tots som importants".

Després vam explicar que ens n'havíem fet socis tot esperant que d'aquí ben pocs mesos comenci a comercialitzar electricitat verda per a les llars.

Ara, per a accelerar la seva posada en funcionament i disposar de més base social, han posat en marxa la campanya "Un per a un", com llegim a Jornal.cat:

Som Energia, la primera cooperativa de consumidors i productors d'energia verda, convida els seus associats a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient WED i a col.laborar amb la millora del seu entorn animant a una altra persona que s'uneixi a Som Energia.

La cooperativa que es va donar a conèixer fa uns mesos ja compta amb més de 650 associats, és un model d'organització que ja funciona des de fa temps en països europeus. Som Energia és una cooperativa sense ànim de lucre que vol aconseguir aplegar a milers de persones amb el desig d’invertir en energies renovables, de consumidors que optin per consumir energia verda, en definitiva, canviar el model energètic actual. El nombre d'associats és clau per aconseguir estar en una situació més forta per negociar sobre el preu de l'energia i per crear els propis projectes d'energia renovable.


Som Energia té com a principal objectiu comprar energia verda a la xarxa elèctrica i proporcionar-la als seus associats, a més de finançar els propis projectes per al desenvolupament d'energies renovables. La intenció és acabar subministrant el 100% d'energia verda als seus associats a través dels propis projectes. Per ser membre de la cooperativa cal inscriure's i aportar 100 euros de participació en capital social per a ser soci de ple dret. La cooperativa s'encarrega de fer els tràmits necessaris i no cal fer cap modificació a la instal.lació, a la pràctica, és un canvi en la facturació. Trobareu més informació sobre la cooperativa en aquesta versió imprimible del tríptic o bé a la web somenergia.cat

Des de la seva creació, el desembre passat, l'entitat està fent difusió a diferents punts del territori per donar a conèixer aquest nou projecte. Amb motiu de la celebració del dia Mundial del Medi Ambient inicia la campanya 'Un per a un', amb l'objectiu de fer una bona empenta al nombre d'associats i tenir més força com a cooperativa de consumidors i productors d'energia.