28.5.11

La 3a Trobada de la Xarxa d’Empreses Ciutadanes se celebra a l’Hotel Arts

  • El proper dijous 2 de juny tindrà lloc a l’Hotel Arts la Trobada de la Xarxa d’Empreses Ciutadanes del Casal dels Infants. Aquesta cita es transmetrà en streaming a través del Facebook, gràcies al suport d’agitacion.net
  • Josep Maria Canyelles hi parlarà sobre el voluntariat d'empresa en el marc de l'RSE i dels territoris socialment responsables

Aquest és l’Any Europeu del Voluntariat i des del Casal dels Infants es vol oferir un espai de trobada per descobrir les diferents accions i experiències de participació social i voluntariat que es proposen a les empreses. Serà una ocasió per conèixer més de prop els beneficis i avantatges de participar en activitats de voluntariat en un projecte col·lectiu que transforma la vida dels infants i joves que més ho necessiten.

El programa de la Trobada inclou la participació de Josep M. Canyelles, expert en Responsabilitat Social Empresarial, que parlarà dels beneficis del voluntariat corporatiu; l’Anna Oró, Cap d’Àrea de Voluntariat del Casal, explicarà la importància del voluntariat en el dia a dia de l’entitat; representants de les empreses AltranUpcnet i Can Ricartcompartiran les seves experiències de col·laboració amb el Casal, mentre que responsables d’IBM tractaran de la influència del voluntariat dins l’estratègia de l’empresa. L’acte conclourà amb un refrigeri servit pel grup de nois i noies que s’estan formant a l’Aula d’Hostaleria.

Les empreses que col·laboren amb el Casal donen impuls a 41 projectes socioeducatius que permeten transformar les realitats de més de 5.500 infants, joves i famílies als barris que concentren les situacions més greus d’exclusió social: el Raval, la Mina, Sant Adrià de Besòs, Badalona Sud, Santa Coloma, els barris de Ponent de Tarragona o el municipi de Salt a Girona. L’esforç col·lectiu de les empreses s’ha convertit en un autèntic motor del Casal!

Totes les iniciatives que estableixen complicitats amb el Casal donen sentit al lema‘Persones per Persones’, un moviment que pretén encomanar al màxim nombre de persones l’esperit, l’energia i les ganes de col·laborar amb l’entitat.