11.5.11
Bones pràctiques per evitar residus, ara en vídeo
L'Agència de Residus de Catalunya ha recopilat catorze exemples reals d’accions de sensibilització i conscienciació en prevenció de residus desenvolupades per responsables de projecte catalans en el marc de la II Setmana Europea de la Prevenció de Residus.
L’objectiu d’aquest material gràfic és recopilar i oferir nous recursos per a les entitats participants a la Setmana per tal de fomentar bones pràctiques en la reducció de residus.
Les accions filmades que es presenten abasten un o més eixos temàtics de la Setmana: es mostren activitats més genèriques sobre la sensibilització envers l’excés de residus; accions més concretes per tal de produir millor (disseny i fabricació del producte); accions per consumir millor i millorar així els hàbits de consum; accions per allargar la vida dels productes (reparació i reutilització d’objectes), i accions per llençar menys residus (autocompostatge, malbaratament alimentari, etc.).
En dues paraules «el millor residu és el residu que no es produeix»; la Setmana Europea de la Prevenció de Residus fomenta, per tant, accions que versen sobre les diverses etapes de la vida útil d’un producte –disseny, producció, distribució, consum i final de la vida útil– de cara a aconseguir un canvi de comportament tant en els patrons de consum de la població com en el procés de producció dels productes.
Més vídeos
Font: jornal.cat
L’objectiu d’aquest material gràfic és recopilar i oferir nous recursos per a les entitats participants a la Setmana per tal de fomentar bones pràctiques en la reducció de residus.
Les accions filmades que es presenten abasten un o més eixos temàtics de la Setmana: es mostren activitats més genèriques sobre la sensibilització envers l’excés de residus; accions més concretes per tal de produir millor (disseny i fabricació del producte); accions per consumir millor i millorar així els hàbits de consum; accions per allargar la vida dels productes (reparació i reutilització d’objectes), i accions per llençar menys residus (autocompostatge, malbaratament alimentari, etc.).
En dues paraules «el millor residu és el residu que no es produeix»; la Setmana Europea de la Prevenció de Residus fomenta, per tant, accions que versen sobre les diverses etapes de la vida útil d’un producte –disseny, producció, distribució, consum i final de la vida útil– de cara a aconseguir un canvi de comportament tant en els patrons de consum de la població com en el procés de producció dels productes.
Més vídeos
Font: jornal.cat
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada