17.10.11

Concurs de fotografia, vídeo i micropoesia via Twitter sobre la sostenibilitat quotidiana "Els teus objectius"

Ens plau convidar-los a participar i ajudar-nos a difondre la tercera edició del concurs de fotografia, vídeo i micropoesia via Twitter sobre la sostenibilitat quotidiana Els teus objectius, que organitzen l'Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) de la Generalitat.

En aquesta nova edició hem posat en marxa una categoria per a alumnes de secundària i batxillerat. Està adreçada als estudiants, que poden participar en les modalitats de vídeo i foto. Només cal que els joves participants ―en equips de màxim 8 persones, en la modalitat de vídeo, i de màxim 3 persones en la de foto― enviïn una foto o un vídeo d’un minut d’alguna acció que duguin a terme en el centre educatiu amb l’objectiu que l’activitat que el centre sigui més sostenible. En aquesta categoria s’hi inclourien activitats que formen part del programa educatiu o de la pròpia gestió del centre o perquè és una iniciativa dels propis alumnes.

L’objectiu és conscienciar els alumnes que una part de l’impacte que generen té lloc mentre estan al centre educatiu, ja que és on passen gran part del seu temps al cap del dia. Per tant, és durant aquest espai de temps que poden demostrar vies per reduir la seva incidència ambiental.

Per fomentar la màxima participació dels joves en aquesta iniciativa, us demanem que feu difusió d’aquesta informació i que, si és possible, la feu arribar als centres educatius i/o professionals de l’ensenyament. Us adjuntem, en aquest correu, les bases i el logotip perquè el poseu a la vostra pàgina, com a bànner, i enllaçat a la pàgina web del concurs: http://www.elsteusobjectius.cat. Al concurs, s’hi pot participar fins al pròxim 14 de novembre a la mitjanit. Els premis per als estudiants són entrades a Port Aventura, per als guanyadors, i vals de 25 € per a iTunes per als accèssits.

Per a la vostra informació, el concurs també està adreçat a tots els públics i a les organitzacions com poden ser ONGs, fundacions, empreses... Us animem, doncs, a participar-hi també en aquestes categories. Només cal que consulteu les bases i/o el web del concurs (www.elsteusobjectius.cat) per a més informació.

Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA)
accamb@gmail.com
www.cienciesambientals.org