17.10.11

Pot una pime fer networking amb una entitat social? #marketplacecatalunya

Les pimes estan àvides de contactes i coneixement. Sovint encara no han descobert que en el tercer sector també hi ha moltes oportunitats per aprendre, desenvolupar, crear valor.

El networking pot sonar un mot estrany. Una dinàmica concebuda per a establir contactes pot semblar forçat. Ara fa uns mesos, a la presentació del programa tRanSparÈncia, les 65 pimes catalanes que estan ara aprenent a gestionar l'RSE més altres que ho han fet en anys anteriors van prendre part en una sessió de networking amb l’objectiu de promoure el coneixement mutu i la creació de noves oportunitats de negoci. Abans de començar semblava curiós, mentre es produïa semblava esgotador, i finalment va demostrar-se una gran oportunitat.


Ara, al Marketplace, seran pimes, empreses grans, entitats de voluntariat i altres... tots cercant oportunitats per al seu desenvolupament. Us hi veieu? Esteu en aquest estadi de sensibilitat, cultura, desenvolupament?
  • Sou una empresa que voleu desenvolupar valors corporatius de base més humanística i social?
  • Us agradaria fer algunes accions pro-bono per alguna entitat social? 
  • Sou una empresa que voleu aprendre sobre contextos socials i comunitaris?
  • Sou una empresa gran o una pime que us agradaria implicar els treballadors en accions de voluntariat però no sabeu a quina porta trucar?
  • Teniu personal capacitat que pot aportar elements de millora per a alguna entitat no lucrativa?
  • Us dediqueu a l'assessorament i voleu cedir altruistament unes dedicació gratuïta a una entitat?
  • Creieu que el vostre compromís social ha d'anar acompanyat d'unes aliances amb entitats del tercer sector?

Perdeu la por. En un procés de networking no hi ha compromisos que hom no vulgui, solament intercanvi d'idees, de possibilitats i de targetes. Capteu oportunitats!