11.10.11

Els productes d'electricitat 100% verds són els més barats


Aquesta és una de les conclusions extretes del nou comparador de tarifes de gas i llum comparatarifasenergia.es. El portal, que es desmarca de qualsevol de les comercialitzadores energètiques que hi ha actualment al mercat, assegura que els productes d’electricitat més barats i per sota de la TUR, són tots productes d’energia 100% verda.

E. ON encapçala amb el seu producte dual “Llum i Gas Triple Energia”, mentre que en el cas de només electricitat, figuren en primer lloc Companyia Escandinava d’Electricitat a Espanya, AE 3000 i HC energia, tots 100% verd.

Les empreses comercialitzadores poden vendre energia d'origen renovable, adquirint paquets certificats d'aquesta producció que després ens ofereixen als consumidors. En aquests moments empreses grans com EON, HC i Iberdrola ofereixen productes d'origen renovable i empreses com Gesternova, AE3000, Companyia Escandinava d'Electricitat, Factor Energia, la cooperativa catalana de producció i consum d'electricitat verda Som Energia i Z-Energy-VM, comercialitzen electricitat 100% d'origen renovable.

El portal comparatarifasenergia.es permet a l'usuari triar el preu, la durada del contracte, el tipus d'energia (si és renovable o no), si es tracta de consum domèstic o empresa. A partir d'aquí l'usuari introdueix les seves dades per accedir a la comparativa de tarifes del mercat.

Som Energia