16.10.11

Empreses, entitats, administracions: raons per participar al Congrés Europeu del VoluntariatBones raons per participar-hi:
 • Descobriu oportunitats per a la vostra organització 
 • Sapigueu quins són els temes centrals del sector i opineu en línia
 • Aproximeu-vos a la Responsabilitat Social
 • Passegeu pel Marketplace i traieu-ne profit
 • Feu xarxa amb altres persones i organitzacions interessants
 • Guanyeu perspectiva sobre les relacions entre empreses i organitzacions

Empreses:
 1. Descobriu oportunitats de relació entre l’empresa i el tercer sector. Encara veieu el món social com un estrany desconegut?
 2. Conegueu com es desenvolupa el Voluntariat d’Empresa. Estem preparats per alinear-ho amb la cultura corporativa? Creieu que sols és per a les grans empreses?
 3. Entengueu com heu de gestionar la vostra responsabilitat social en relació amb la comunitat. Us apunteu a treballar per un Territori Socialment Responsable? 
 4. Sapigueu quins temes preocupen al sector social. Hem d’apuntar cap al win-win!
 5. Aporteu idees i opinions online en 7 continguts del Congrés Obert. Acceptem el repte de generar coneixement compartit amb altres sectors?
 6. Passegeu pel Marketplace per entendre com algunes empreses capten oportunitats de relació amb entitats. Què fan els primers de classe?
 7. Aneu al Marketplace a oferir o a rebre alguna col·laboració. Teniu altres experiències de networking?
 8. Feu xarxa amb altres persones i organitzacions interessants. Teniu contactes interessants al món social?
 9. Guanyeu perspectiva per comprendre cap on avancen les relacions entre empreses i organitzacions. Forma part del nostre aprenentatge permanent!
Associacions:
 1. Descobriu oportunitats de relació entre l’entitat i el món empresarial. Encara tenim reticències o es desconeixement?
 2. Entengueu com avui les empreses s’acosten a les entitats: Voluntariat d’Empresa i altres. Estem culturalment preparats per fer-hi front?
 3. Entengueu com heu de gestionar la vostra responsabilitat social. O preteneu que sols la gestionin les empreses?
 4. Sapigueu quins temes interessen al món empresarial. Els estem oferint allò que realment necessiten o encara pensem en filantropia?
 5. Aporteu idees i opinions online en 7 continguts del Congrés Obert. Esteu disposats a generar coneixement compartit?
 6. Passegeu pel Marketplace per entendre com algunes entitats capten oportunitats de relació amb empreses. No us quedeu fora de joc!
 7. Aneu al Marketplace a oferir o a rebre alguna col·laboració. Com dissenyeu un guany mutu?
 8. Feu xarxa amb altres persones i organitzacions interessants. Teniu contactes interessants al món empresarial?
 9. Guanyeu perspectiva per comprendre cap on avancen les relacions entre empreses i organitzacions. Forma part del nostre aprenentatge permanent!
Administracions:
 1. Aproximeu-vos a nous models de relació entitat-empresa que es produeixen al marge de les administracions: Girem la mirada? Observem? Fomentem? Aprenem? Ens inspirem?
 2. Conegueu com es desenvolupa el Voluntariat d’Empresa: podríem des de les institucions públiques?
 3. Entengueu com heu de gestionar la vostra responsabilitat social. O preteneu que sols la gestionin les empreses? Us apunteu a treballar per un Territori Socialment Responsable? 
 4. Sapigueu quins temes preocupen al sector social respecte al voluntariat i l’associacionisme. O ens quedem en la promoció de sempre?
 5. Aporteu idees i opinions online en 7 continguts del Congrés Obert. Al taller 5 es parla sobre polítiques públiques!
 6. Passegeu pel Marketplace per entendre com algunes empreses i entitats capten oportunitats de relació amb entitats. No us quedeu fora de joc!
 7. Aneu al Marketplace a analitzar com s’ofereixen i reben col·laboracions
 8. Feu xarxa amb altres persones i organitzacions interessants. Us creieu el repte de l'administració relacional?
 9. Guanyeu perspectiva per comprendre cap on avancen les relacions entre empreses i organitzacions... i quin paper vol tenir el sector públic!