5.10.11

Mobilitza’t per La Marató

La Marató de TV3, aquest any dedicada a la regeneració i transplantament d’òrgans i teixits, tornarà a necessitar la mobilització d'aproximadament 2.500 voluntaris. Si vols participar, inscriu-te del 7 al 14 d’octubre!

El 18 de desembre La Marató de TV3 celebrarà el seu 20è aniversari amb una edició més de l’esdeveniment solidari de l’any a Catalunya. Per aconseguir que torni a ser un èxit de recaptació es necessitaran al voltant de 2.500 persones que facin tasques voluntàries des de les quatre seus telefòniques que hi haurà a la Fira de Barcelona, l’Auditori de Girona, la Universitat de Lleida i el Port de Tarragona.

Les tasques a fer són molt diverses. A banda de la recepció de trucades dels donants, hi ha voluntaris que col·laboraran, per exemple, en els serveis de guarda-roba i àpats, en l’acompanyament de convidats o en la revisió i verificació de les butlletes dels donatius.

Participa-hi!

Poden fer de voluntaris a La Marató totes aquelles persones que siguin majors de 18 anys. Per participar en l’edició 2011, dedicada a la regeneració i transplantament d’òrgans i teixits, només cal formalitzar la inscripció del 7 al 14 d’octubre a través del web de La Marató.