12.10.11

4,2 milions d'internautes volen ajudar les ONG


Per: Ramon Bartomeus el 07/10/11

Un estudi de la Fundació iWith.org on han participat més de 2.500 internautes revela que lesONG han de focalitzar millor les seves propostes. Demà, a la festa del seu desè aniversari, l’organització donarà a conèixer una part dels resultats. Ves a la festa!

Imatge del desè aniversari d'iWith.org

Aquest dissabte a la festa dels seu desè aniversari, la Fundació iWith.org revelarà els resultats de la primera part de la recerca La Solidaritat i Jo que versa sobre la inclinació dels usuaris d’Internet a fer donacions a les ONGi causes solidàries.

La investigació conduïda per iWith.org amb la col·laboració de 28 ONG ha estat desenvolupada per TwoMuch Research Studio i Netquest. Han participat 1.331 internautes d’Europa, Àfrica i América, a més d’uns altres 1.184 de l’Estat espanyol.

En l‘àmbit estatal es conclou que actualment el 21% dels internautes tenen un alt potencial per a la participació en iniciatives solidàries a través d’Internet, és a dir, 4,2 milions de persones tenen una actitud obertament contributiva a la solidaritat amb un interès entusiasta cap al món d’Internet. Ramon Bartomeus resources manager de iWith.org afirma: “l’estudi ajudarà a moltes organitzacions a canviar la forma de comunicar-se amb els internautes”.

La segona part de la investigació amb una perspectiva internacional, es presentarà en el marc del II Congrés Europeu del Voluntariat tindrà lloc a Barcelona el proper 9 de novembre.

iWith.org és una fundació d‘àmbit internacional amb la missió d’ajudar a les ONG i projectes no lucratius en l‘ús d’Internet.