29.7.09

Els teus objectius

Recomanem la iniciativa Els teus objectius.

Organitzat per l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA), pretén, d'una banda, fomentar la reflexió entre els ciutadans sobre les qüestions ambientals i, de l’altra, donar-los l’oportunitat de manifestar els seus punts de vista, iniciatives i inquietuds.


TOT SOBRE EL PREMI

Descarregueu les bases completes en format PDF (55 kb)





Preguntes més freqüents (PMF)

  1. Què és el premi audiovisual de la sostenibilitat quotidiana “Els teus objectius”?

    Una oportunitat per fomentar la reflexió entre la ciutadania sobre qüestions ambientals i per expressar els punts de vista, opinions i/o inquietuds sobre aquest tema. L’objectiu principal del premi és reconèixer els vídeos i fotografies que mostren de manera clara, entenedora i original, les petites accions que duu a terme la ciutadania en el seu dia a dia per avançar cap a una societat sostenible.


  2. Quina temàtica han de tenir els treballs?

    La temàtica, l’enfocament i l’estil dels documents és lliure, sempre que el seu missatge sigui clarament sostenibilista. Les accions representades en els treballs per exemple poden mostrar actituds sostenibles a la feina, a l’hora de desplaçar-se, a casa, de vacances, etc.


  3. Quines categories hi ha?

    El premi està dividit en dues categories: -Fotografia: es presentarà una única fotografia en format digital, independentment de si han estat capturades en càmera digital o analògica. -Vídeo: documents de com a màxim 60 segons de durada, que poden ser gravats i editats amb qualsevol aparell que permeti la realització i edició de vídeo (mòbil, càmera fotogràfica, càmera de vídeo, webcam, ordinador, etc. ).
Continuar llegint les preguntes més freqüents