22.7.09

Fundació Masfamilia certificarà els municipis familiarment responsables

MADRID, 22 (Servimedia)

El president de fundació Masfamilia, Antonio Trueba, va anunciar en roda de premsa la posada en marxa dels nous certificats "Municipi familiarment responsable per part de la seva entitat".

Trueba va realitzar aquestes declaracions durant l'entrega de les acreditacions d'Empresa familiarment responsable (EFR) Pime 2009, celebrada avui a Madrid.

Segons el president, "aquests certificats reconeixeran tant les polítiques de conciliació dels ajuntaments per als seus empleats com aquelles mesures externes destinades a millorar la vida familiar dels seus ciutadans".

Així mateix Trueba va anunciar la seva intenció de créixer fora d'Espanya "i implantar a Amèrica Llatina per al proper exercici".

En el lliurament van participar un total de 38 pimes que van recollir els seus certificats EFR, amb la qual cosa el nombre de companyies acreditades per la fundació ascendeix ja a 146. D'aquestes, el 52% són pimes i, segons Antonio Trueba, per a finals de 2009 esperem acostar-nos a les 200 empreses acreditades.

Per comunitats autònomes, Madrid se situa un any més al capdavant en el rànquing de regions més responsables, amb un total de 65 empreses EFR.

Les dades revelen no obstant un ràpid creixement per part de Castella i Lleó, Catalunya i Navarra.

(Servimedia) 22-JUL-2009