4.6.08

Article "Comerços responsables socialment"

El mes de febrer passat va tenir lloc un debat sobre «Responsabilitat Social Corporativa en el comerç» del qual ja us en vam informar oportunament.

Ens plau posar a la vostra disposició el vídeo de resum i l'article que es va lliurar als assistents i que trobareu al web de la Diputació de Barcelona, organisme organitzador de l'acte.





Documentació lliurada als assistents al debat
Títol “Comerços responsables socialment”
Autor: Josep Maria Canyelles Pastó
Pàgines 4

Accés: http://www.diba.cat/comerc/debats/debat3/Doc6.pdf

Responsabilitat Global, a més, col·labora en un màster que va promoure la Diputació de Barcelona i que s'imparteix per mitjà de la Universitat Oberta de Catalunya.

El màster porta per títol "gestió i ordenació del comerç urbà" i des de l'any passat incorpora un bloc de continguts sobre innovació en el qual Josep Maria Canyelles ha elaborat la part de Responsabilitat Social aplicada al món dels establiments comercials i les zones comercials urbanes.

Aquestes iniciatives vinculades al món del comerç són pioneres i recullen tot un seguit de bones pràctiques que a diferents llocs de Catalunya s'han vingut desenvolupant des de fa un cert temps i que ara poden veure's acollides dins el marc de l'RSE.

Web: www.diba.cat/comerc/postgrau2007.asp

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS