16.6.08

120.000 empreses valencianes estan compromeses amb alguna ONG

Una de cada tres empreses del País Valencià està altament compromesa amb ONGs o projectes socials i desenvolupa accions altruistas de forma regular. Així es desprèn d'un recent estudi de Fundar que analitza les companyies socialment responsables.

L'estudi conclou que sis de cada deu empreses han portat a terme algun tipus d'acció solidària, com donacions, patrocinis, inserció de col·lectius desafavorits o voluntariat corporatiu. D'aquestes companyies, més de la meitat es compromet amb iniciatives socials d'una forma regular: són les empreses altament compromeses.

Entre les dades aportades, el 3 per cent d'aquestes companyies altament compromeses cedeix a part de la seva plantilla a les ONG en algun programa de voluntariat d'empresa. També crida l'atenció que el 85% de les empreses altament compromeses disposin d'una plantilla inferior a les deu persones treballadores.

Veure més dades de l'estudi: www.abc.es/20080616/valencia-valencia/empresas-valencianas-estan-comprometidas_200806160302.html

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS