11.6.08

La Plataforma per la Llengua posa en marxa una campanya demanant que Air Berlin respecti la llengua dels territoris on opera


AIR BERLIN: FEM QUE RESPECTIN LA NOSTRA LLENGUA!

Fa pocs dies el senyor Joachim Hunold, director general de la companyia aèria Air Berlin, que opera als territoris de parla catalana, amb vols entre Alemanya i Palma, Barcelona, València o Eivissa, feia unes afirmacions a l’editorial de la revista Air Berlin magazine on deixava clar el seu menyspreu cap a la llengua catalana i cap als ciutadans de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià en negar-se a escoltar les recomanacions del Govern Balear demanant més presència del català a la seva empresa.

Air Berlin ha començat a rebre les primeres protestes, però el responsable de l’aerolínia a Espanya i Portugal, el senyor Álvaro Middelmann, ha reafirmat les declaracions de Hunold. Com que Air Berlin no rectifica, des de la Plataforma per la Llengua demanem la col·laboració de tothom perquè hi aporti la seva queixa i aconseguir que Air Berlin no només no insulti el nostre poble i la nostra llengua, sinó que tingui en compte el català com a llengua apta per al mercat.

Et proposem que et queixis a l’aerolínia a través del web que hem obert expressament per a aquest tema, www.plataforma-llengua.cat/airberlin, i que reenviïs aquest missatge a tothom que coneguis perquè tothom pugui expressar-li el seu malestar a la companyia. Queixa’t i fes que respectin la nostra llengua!


Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS