5.6.08

El conseller delegat de DKV participarà en el curs online de la UOC i Responsabilitat Global

El Dr. Josep Santacreu, conseller delegat de la companyia d’assegurances DKV, prendrà part en un debat amb els participants del curs de Responsabilitat Social que organitza la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amb la col·laboració de Responsabilitat Global.

DKV Assegurances és la filial espanyola de Deutsche Krankenversicherung AG, pertanyent al grup alemany *RGO. El Grup assegurador, especialitzat en assegurances de salut, compta a Espanya amb 1,6 milions de clients i més de 700 empleats. DKV té una política de Responsabilitat Corporativa molt àmplia i dinàmica, destaca dintre del sector de les assegurances pel seu compromís social i la creativitat de les seves iniciatives. Segons l'última edició del Monitor Espanyol de Reputació Corporativa (MERCO), és la segona empresa amb millor reputació en el sector assegurador. Josep Santacreu n'és, des del 1997, el conseller delegat.

Aquest juliol tindran lloc les edicions setena (en català) i vuitena (en castellà) i en cada edició s'hi han inclòs debats amb persones significatives en l’RSE: des de les polítiques públiques i des de la pràctica empresarial. Anteriorment hi han participat Xavier Martínez, dir.gen. TECNOL, Josep Maria Lloreda, pres. KH Lloreda, o Cristóbal Colón, pres. La Fageda.

Per tal de parlar de les polítiques públiques, es farà un altre debat, que comptarà amb la presència del diputat Carles Campuzano, que fou l'impulsor de la Subcomissió d'RSE del Congrés dels Diputats. La darrera legislatura va estar marcada pels treball de la Subcomissió d’RSE del Congrés dels Diputats, que ha marcat la línia sobre el paper del sector públic en l’RSE.

El curs "Responsabilitat social de l'empresa: una aposta per la creació de valor a les pimes" es fa per mitjà del programa de Cursos d’Estiu i està destinat a facilitar una formació sobre l’RSE enfocada sobretot a les pimes.

Segons el creador i director del curs Josep Maria Canyelles, "La Responsabilitat Social és un repte assumible per a la petita i mitjana empresa, la qual sovint ja desenvolupa pràctiques d’excel·lència social en la seva dimensió interna".

Accés al curs en català: http://www.uoc.edu/uode/2/responsab_empresa_presentacion.html
Accés al curs en castellà: http://www.uoc.edu/uvv/2/resp_social_empresa_presentacion.html

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS