28.6.08

A l'Estat espanyol li arriba l'hora de complir les seves promeses en matèria de drets humans

Amnistia Internacional presenta de la mà d'Irene Khan la seva agenda de drets humans al president Rodríguez Zapatero per als pròxims quatre anys.

Redacció Canal Solidari (23/06/2008)

Amnistia Internacional (AI) va presentar divendres passat la seva agenda de drets humans per a la segona legislatura del Govern espanyol que ja ha lliurat al president Rodríguez Zapatero. L'agenda analitza els avanços assolits i preocupacions de l'organització fins a la data, i inclou diverses recomanacions concretes d'acció per al futur.

“Acollim amb satisfacció les garanties que el president Zapatero ens ha donat d'adoptar un Pla Nacional de Drets Humans abans de finals del 2008”, va manifestar Irene Khan, secretària general d'AI. Però l'informe ‘Espanya: Un compromís més ferm, una acció més eficaç. Agenda de drets humans per a la legislatura 2008–2012’, a més d'analitzar els avanços realitzats pel govern durant l'anterior legislatura, defineix una sèrie de desafiaments clau de drets humans als quals s'enfronta l'Estat espanyol i marca un camí cap al canvi que inclou un llistat de 17 indicadors per comprovar l'actuació del Govern pel que fa a les promeses realitzades.

Continuar llegint


Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS