11.6.08

I Jornades Corresponsables sobre 'Salut Responsable'

El pròxim 26 de juny, MediaResponsable organitza a Barcelona les I Jornades sobre 'Salut Responsable', una trobada que reunirà a experts procedents dels principals grups d'interès i els diferents àmbits que conformen el sector de la salut, per a reflexionar sobre la seva relació amb la Responsabilitat Social.

MediaResponsable, en ocasió del llançament de la tercera edició del seu Dossier Salut Responsable, organitza el pròxim 26 de juny a Barcelona les I Jornades Corresponsables sobre 'Salut Responsable' amb la finalitat de divulgar les bones experiències que s'estan portant a terme en el sector i en els seus diferents àmbits.

Durant un matí, experts pertanyents als diferents grups d'interès abordaran el tema des d'una perspectiva plural i àmplia, que abasti també aspectes com la salut en el treball, l'educació o l'alimentació saludable, tots ells imprescindibles per a entendre la ‘Salut Responsable’ en la seva àmplia concepció.

Participaran a la trobada Marcos González, periodista i director de MediaResponsable; Antonio Argandoña, catedràtic del IESE Business School; Germán Granda, director general de Forética; la Dra. Francesca Asensio, psiquiatra i coordinadora del Programa de Salut Mental en persones sense llar de Sant Joan de Déu, departament de Benestar Social i Consorci Sanitari (Generalitat de Catalunya/Ajuntament de Barcelona); Montserrat Tarrès, directora de Comunicació de Novartis; Jordi Pujol, director general de l'Hospital Plató; la Dra. María Sainz, presidenta de Fundadeps (Fundació per a l'Educació en Salut; Laura Fernández, directora del Fòrum Català de Pacients; Ángeles Parra, directora de l'Associació Vida Sana; i Manel Fernández, president de Aepsal (Associació d'Especialistes en Prevenció i Salut Laboral).

ÉS IMPRESCINDIBLE CONFIRMAR ASSISTÈNCIA. INSCRIVIU-VOS-HI

DIA I HORA: 26 DE JUNY DE 2008, DE 9.00 A 13.00H
LLOC: Espai Francesca Bonnemaison, (Diputació de Barcelona). C/Sant Pere Més Baix, 7(Barcelona)
En finalitzar les jornades, es lliurarà a tota l'assistència un exemplar de la tercera edició del Dossier Salut Responsable.

DESCARREGUEU-VOS EL PROGRAMA COMPLET DE LES JORNADES

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS