4.6.08

Presentació de l'Oficina Internacional del Voluntariat Juvenil, amb seu a Catalunya

El proper dijous 12 de juny de 2008 a les 19:30 hores es presentarà a Caixa Fòrum l’Oficina Internacional del Voluntariat Juvenil amb seu a Catalunya (IAVE Youth Office).

Aquest nou punt de referència del voluntariat mundial que té com objectius coordinar les experiències i ser un punt d’informació i de suport per a la promoció del voluntariat juvenil es gestionat per la Fundació Privada Catalunya Voluntària.

La creació d’aquesta oficina ha estat possible gràcies al suport de la Generalitat de Catalunya. L’acte serà presidit per la secretària d’Afers Exteriors, el secretari d’Acció Ciutadana, el secretari de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el president de la Fundació Privada Catalunya Voluntària, a més del President de IAVE, els delegats de Joventut d’aquesta entitat internacional i el director de la nova oficina.

L’oficina es va presentar internacionalment el darrer mes d’abril durant la Conferència Mundial Juvenil de IAVE que es va celebrar a Panamà.

IAVE (International Association for Volunteer Effort) va ser creada al 1970 i es l’única associació internacional no governamental que, des de fa més de 40 anys, promou i reforça el voluntariat mundial.

IAVE té membres individuals i organitzacionals a més de 80 països d’arreu del món i actualment celebra la posada en funcionament de l’Oficina Internacional del Voluntariat Juvenil amb seu a Catalunya que promourà el voluntariat juvenil i que té la seva seu a Barcelona.

Entitats, empreses, voluntaris: us convidem a venir el dijous 12 de juny 19’30 h. al CaixaFòrum: invitació.

Dia: 12 de juny de 2008
Hora: 19:30 h
Lloc: Caixa Fòrum. Avda. Marqués de Comillas, 6-8 de Barcelona

Més informació:
Convocatòria de premsa
Web de Catalunya Voluntària: http://www.catalunyavoluntaria.cat/
Web de IAVE: http://www.iave.org/

Responsabilitat Global col·labora altruistament amb aquesta fundació, prestant el nostre assessorament com a voluntariat corporatiu.

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS