10.7.11

Nou premi per Teixidors a la Fira de Nova York

Tenint en compte que molt sovint duc una corbata feta per la cooperativa Teixidors, és un plaer molt gran fer-vos saber que aquesta empresa social ha obtingut el prestigiós premi ICCF Editors Awards a la millor col·lecció tèxtil en la Fira de Nova York.

La cooperativa i Centre Especial de Treball Teixidors, ubicada a Terrassa, es dedica a l’elaboració de productes tèxtils elaborats artesanalment amb telers manuals per persones treballadores amb discapacitat.

Amb aquest premi Teixidors confirma l'encert de l'estratègia empresarial iniciada l'any 2007 quan es va apostar per la internacionalització i la qualitat per fer front a la forta davallada d'ingressos a causa de la crisi sectorial del tèxtil. Actualment Teixidors exporta el 45% de la seva producció, ocupa a 44 persones, i tant els seus productes com el seu projecte gaudeixen d'un gran reconeixement arreu.

Teixidors és un altre clar exemple d’empresa que conjuga perfectament un innegable valor social amb una fórmula empresarial d’èxit que fent una aposta per la qualitat, la diferenciació i la internacionalització ha aconseguit créixer en aquests anys de crisi.

Més informació: Teixidors obté l'ICFF a Nova York [PDF, 924,51 KB.]