30.7.11

La historia –oculta– de Internet. Andreu Veà

[ca] Tinc la curiosa sort de tenir un amic que és una de les persones que sap més d'Internet arreu del món, si no la que més ja que ha parlat amb tota la gent que van crear i promoure la xarxa de les xarxes. Si en parlo en aquest bloc sobre responsabilitat social és per destacar que el Dr. Andreu Veà aprofita cada conferència o publicació que fa per desmentir el mite que Internet va ser creat pels militars amb motiu dels riscos d'una guerra nuclear. És un exemple més de com la història es falseja, tan la de fa 500 anys respecte a la descoberta d'Amèrica com la d'ara en plena llum. L'Andreu ha fet una conferència al Campus Party, a Mèxic, i us convido a escoltar-la, tant per aquest detall significatiu com per tot el que ens explica de la història desconeguda d'aquest gran canal de comunicació.

[es] Tengo la curiosa suerte de tener un amigo que es una de las personas que sabe más de Internet en el mundo entero, si no la que más, ya que ha hablado con toda la gente que creó y promovió la red de las redes. Si hablo de él en este blog sobre responsabilidad social es para destacar que el Dr. Andreu Veà aprovecha cada conferencia o publicación que hace para desmentir el mito de que Internet fue creado por los militares con motivo de los riesgos de una guerra nuclear. Es unejemplo más de cómo la historia se falsea, tanto la de hace 500 años respecto al descubrimiento de América como la de ahora en plena luz. Andreu ha hecho una conferencia en el Campus Party, en México, y os invito a escucharla, tanto por este detalle significativo como por todo lo que nos cuenta de la historia desconocida de este gran canal de comunicación.
La historia –oculta de Internet. Andreu Veà[ca] En aquest enllaç també podeu trobar-hi les altres 10 excel·lents conferències fetes per experts.
[es] En este enlace también podéis encontrar las otras 10 excelentes conferencias hechas por expertos.

0 comentaris: