22.7.11

Deu empreses selvatanes participen en el projecte «Innova temps», impulsat per la Diputació de Girona

Amb l'objectiu d'augmentar la competitivitat de les empreses

El 31 de maig passat es va celebrar a Riudellots de la Selva la primera trobada de les empreses i entitats que conformen «Innova temps», el projecte impulsat per la Diputació de Girona amb l'objectiu d'augmentar la competitivitat de les empreses de les comarques gironines.

«Innova temps» es coordina des de l'Àrea de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies de la Diputació de Girona, i es desenvolupa a través de trobades amb les empreses gironines que conformen el projecte.

Amb «Innova temps», la Diputació pretén consolidar la col·laboració entre empreses a través d'un programa comú mitjançant el qual aquestes puguin incrementar la productivitat i millorar el clima laboral i l'equilibri entre el temps personal i el professional.

Les empreses d'«Innova temps». Actualment, les deu empreses que constitueixen el projecte «Innova temps» estan ubicades a la comarca de la Selva. Les empreses són: Concentrol, Prevencicat, Fundació Onyar - La Selva, Hotel Sol Melià Vichy Catalán, Reposteria Girona, Bugaderia Industrial Flisa, DB Shenker Spain-Tir, Puratos, Joid'art i Trias Galetes-Biscuits.

Col·laboració i cofinançament. El projecte «Innova temps», cofinançat pel Departament d'Empresa i Ocupació, el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, suposa una experiència pilot que permetrà a les empreses conèixer, mitjançant l'elaboració d'una diagnosi personalitzada, l'estat en què es troba la seva organització en matèria de temps de treball, i introduir mesures en aquest sentit.

Per a la implantació es compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Selva, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva i l'Associació de Propietaris del Polígon de Riudellots de la Selva, i amb el suport tècnic de la consultora GPF, empresa de referència en aquest àmbit de treball.

Font: Diputació de Girona