2.11.08

Matins de la innovació: "Ecoinnovació: repensar l’estratègia per diferenciar-se"

La Cambra de Comerç de Barcelona juntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i ACC1Ó us conviden el dimarts, 11 de novembre, a la propera edició de Matins de la innovació que amb caràcter excepcional, es celebrarà dins del marc de la Barcelona Design Week, atesa la importància de l'ecodisseny per al desenvolupament sostenible de la nostra societat.

Aquesta jornada té com a objectiu donar a conèixer a les empreses els avantatges que es deriven de l'aplicació de l'ecodisseny en tot el cicle de vida del producte. A partir d'experiències actuals veurem els resultats d'aplicar aquesta estratègia que actua com a motor d'innovació i que ajuda a augmentar la competitivitat. A més a més, en aquests moments de pocs recursos és imprescindible que les empreses ho tinguin en compte.

Data: dimarts 11 de novembre de 2008
Horari: 9.15 h - 13.30 h
Lloc: CaixaForum Aula 1 (av. Marquès de Comillas, 6-8– Barcelona)


Per a més informació i inscripcions, consulteu el programa

--------------------------------------------------------------------------------

Necessita persones amb talent per a impulsar la innovació a la seva empresa?

La Cambra de Comerç de Barcelona, ACC1Ó CIDEMCOPCA, la Fundació Bosch i Gimpera de la Universitat de Barcelona i la Universitat de Vic impulsen el programa de dinamització de la innovació a l'empresa.

L'objectiu global del programa és recolzar la dinamització del procés d'innovació a l'empresa mitjançant la incorporació de titulats formats en gestió de la innovació.

El programa proporciona a l'empresa un procés de selecció de titulats de la UB i de la UVic amb formació específica en gestió de la innovació, que s'incorporaran a l'empresa en règim de pràctiques remunerades durant sis mesos, per a impulsar nous projectes i establir una metodologia per implantar un procés d'innovació.

Prèviament es realitzaran diagnòstics a les empreses seleccionades per avaluar conjuntament les seves necessitats per a definir el projecte a impulsar pel titulat. Durant tot el procés de dinamització, els titulats comptaran amb el suport i assessorament d'un expert que supervisarà la realització del projecte d'innovació proposat.

Per a més informació, descarregueu el pdf

Aprofitem per recordar-vos que trobareu informació sobre temes relacionats amb l'R+D+I i les noves tecnologies (servei d'assessorament tecnològic, jornades i seminaris, finançament i deduccions fiscals, informació d'interès) en el web <www.cambrabcn.org/innovacio>