4.11.08

Valor Afegit

Us avancem els continguts del programa "Valor afegit" d'aquesta nit al Canal 33 on alguns temes tractats poden ser del vostre interès:

Emeten a les 23:10 aprox., després d'un interessant 60 minuts sobre la crisi financera.

LES "SUBPRIME" ESPANYOLES

Durant els anys del "boom" immobiliari els bancs van atorgar hipoteques amb un nivell de risc força elevat. Ara que el valor dels habitatges ha baixat, hi ha més aturats i, per tant, més morositat... es pot afirmar que els crèdits espanyols s'assemblen a les "subprime" americanes? És veritat que aquí s'han fet els deures tan bé com s'explica?

MERCEDES DE PABLO, DIRECTORA GENERAL DE PORT AVENTURA

La primera executiva de l'únic parc temàtic a Espanya que genera beneficis ens explica el model de gestió d'aquesta empresa de més de 4.000 treballadors.

CONGRÉS AECOC: EL DEBAT DE FABRICANTS I DISTRIBUIDORS

Hem aprofitat la trobada organitzada per AECOC per preguntar a fabricants i distribuidors sobre els efectes de la crisi en els hàbits dels consumidors, sobre la política d'abaixada de preus i sobre les possibilitats de creixement del sector en aquests moments.

PD: aprofitem per recomanar l'entrevista "Una catalana a Lehman Brothers". Josep Cuní entrevista a Nova York Montserrat Serra, una economista catalana que fa set anys que viu i treballa a Wall Street en diferents bancs d'inversió, algun dels quals han fet fallida amb la crisi actual.