17.11.08

La Cambra de Comerç i el CNL portaran el “Voluntariat lingüístic” a les empreses

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus i el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura han subscrit un nou conveni de col·laboració per promoure conjuntament a les empreses del Baix Camp i el Priorat la participació en el programa “Voluntariat per la llengua”. L'han signat Isaac Sanromà i Empar Pont.

La Cambra i el CNL de l’Àrea de Reus són pioners a engegar aquesta iniciativa en el si de les empreses, entre les quals es difondrà el programa i, si s’hi donen les condicions adequades, es formaran parelles lingüístiques dins les mateixes organitzacions.

Ambdues institucions també vetllaran per incloure el foment de l’ús del català com un valor específic de la responsabilitat social en les iniciatives que es duguin a terme per promoure la RSE a les empreses del Baix Camp i el Priorat.

D’altra banda, el conveni també preveu l’organització de cursos breus adreçats als col·lectius professionals que fan atenció al públic perquè puguin entendre el català i adreçar-se a la clientela en aquesta llengua. En aquest període s’oferirà una nova edició del Català d’urgència al restaurant, que comença el dia 19 de novembre, i, per primera vegada, el Català d’urgència al supermercat.

Continuar llegint la notícia al web del CPNL