29.11.08

Jornada: La Responsabilitat Social de les Empreses, a Amposta

Els passat 28 de novembre va tenir lloc a Amposta la Jornada La Responsabilitat Social de les Empreses. Una inversió de futur, organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta dintre del programa “Promoció de nous valors, difusió i innovació” subvencionat per la Direcció Genera

La Jornada, presentada per l’Alcalde, Sr. Manel Ferré Montañés i que va comptar amb uns 35 assistents entre empresaris/àries, personal tècnic d’entitats i consultories, va voler transmetre la importància d’incorporar a les empreses persones en risc d’exclusió social, un dels àmbits que s’emmarca dins de la Responsabilitat Social de les Empreses. També es va informar sobre els ajuts que el Departament de Treball ofereix a les empreses que contracten a col•lectius amb dificultats per trobar feina i finalment, des de la fundació PIMEC, el programa INCORPORA de l’Obra Social “La Caixa” i Creu Roja es va explicar com inicien el procés d’incorporació al mercat laboral d’aquests col·lectius i com, un cop insertades les persones al món laboral, fan el seguiment. L’empresa Deltacactus d’Amposta i Indústries REHAU de Tortosa van explicar les seves experiències.

Tal com va remarcar el Sr. Josep M Canyelles, promotor de Responsabilitat Social a Catalunya, “el moment actual continua essent un moment fantàstic per a començar a integrar polítiques d’RSE i molt especialment en aquelles empreses que estan refent els seus plans estratègics”.

Se socialment responsable no significa només complir plenament amb les obligacions jurídiques, sinó també anar més enllà, invertint en capital humà, en el nostre entorn i la societat.

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta > Activitats de l´Àrea > Jornada: La Responsabilitat Social de les Empreses
Data de publicació: 2/1/2009